Gombás hús tejmártásban

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 378 kalória
  • Kurucz
Megosztás

A húst vágjuk kockára, pirítsuk meg forró olajban.
Dörzsöljük el a fokhagymát sóval, majd adjuk a húshoz.
Vágjuk vékony szeletekre a hagymát, majd pároljuk a hússal.
Öntsük rá a forró tejet, takarjuk le, főzzük alacsony hőfokon, kb. 50 percig.
Szeleteljük fel a gombát, majd tegyük a tejes húshoz.
Fűszerezzük rozmaringgal, sóval, borssal.
Főzzük fedő nélkül, nagy lángon addig, amíg a tejes léből sűrűbb mártás nem lesz.
Végül szórjuk meg petrezselyemmel.
Makarónitésztával, vagy rizzsel kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat