Gombás, göngyölt sertéskaraj

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 154 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
A gombát megmossuk, felszeleteljük.

Elkészítés:
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát.
Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét.
Hozzáadjuk a petrezselymet és levesszük a tűzről.
A hússzeleteket étolajjal megkent és grillfűszerrel megszórt alufóliára terítjük.
Egyik oldalukra, teszünk a gombás töltelékből, majd a karajszeleteket felgöngyöljük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe, vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben, 35-40 percet sütjük.
Köretnek csípős, sült zöldségeket készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
  • szelet csontozott sertéskaraj
  • kevés Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kevés fűszerkeverék  
  • cl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • fej vöröshagyma
  • 40 dkg gomba
  • kanál finomra vágott zöldpetrezselyem
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat