Gombás-baconos töltött csirkecombok

  • 6 személyre
  • 110 perc
  • 633 kalória
  • Joe
Megosztás

A gombát megmossuk, a tojásokból hármat megfőzünk, felkockázzuk.
A fűszereket (bors, szárnyas fűszer, chili, őrölt kömény) elkeverjük az olajjal.
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül besózzuk.
A szalonnát, hagymát és a gombát kis kockákra, a petrezselymet apróra vágjuk.
A zsemlét tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk.
A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát.
Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét.
Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemlét, petrezselymet, egy egész tojást és a kockákra vágott, főtt tojásokat.
A combok bőrét fellazítjuk, majd betöltjük a töltelékkel.
A csirkecombokat tepsibe tesszük és megkenjük a fűszeres olajjal.
A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben, egy órát sütjük.
Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat