Gombapaprikás tejfölösen

  • 3 személyre
  • 60 perc
  • 363 kalória
  • Andi80
Megosztás

A felszeletelt gombát alaposan átmossuk, és hagyjuk lecsöpögni.
A hagymát megtisztítjuk, nagyobb kockára vágjuk, és kevéske olajon, üvegesre pároljuk.
A lángról levéve, beleszórjuk a pirospaprikát, belekeverjük a gombát.
A tűzre visszatéve, megszórjuk a sóval, borssal, felengedjük vízzel, majd lefedve puhítjuk.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejföllel, kicsit keverünk bele a gomba szaftjából.
Ha puha a gomba, akkor belekanalazzuk a tejfölt, és hagyjuk besűrűsödni.
Zöldborsós rizzsel, esetleg főtt tésztával, melegen kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat