Gesztenyével töltött csirkemell

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 856 kalória
Megosztás

A fehérrépát felszeleteljük, és sós vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, szűrjük le.
Közben a csirkemelleket szúrjuk fel, és nyomkodjuk bele a gesztenyeszemeket.
Sózzuk és borsozzuk, majd tekerjük be baconnel.
Melegítsük fel a serpenyőt, és rakjunk bele kevés olajat, majd egyenletes hő alatt, süssük meg a csirkemellet.
Akár tepsibe is rakhatjuk, és sütőben, alufóliával letakarva is süthetjük.
A leszűrt fehérrépát rakjuk bele egy háztartási gépbe, majd pürésítsük le vajjal, tejszínnel és snidlinggel.
A felszeletelt gesztenyés csirkemell mellé, rakjunk a snidlinges fehérrépa püréből.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat