Gesztenyetorta krémesen

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 1180 kalória
  • szabonani
Megosztás

Elsőként habosra kikeverjük a vajat a cukorral, vaníliás cukorral és a tojások sárgájával.
Beletesszük a lereszelt gesztenyét, majd belekavarjuk a sütőporral összevegyített lisztet. Végül a tojásfehérjék felvert habját keverjük óvatosan hozzá.
Zsírozott, lisztezett formában, előmelegített sütőben sütjük.
A krémhez, először a cukorral elkevert pudingporból, a 3 dl tejjel, sűrű krémet főzzünk, majd habosra keverjük a margarint és a gesztenyemasszát.
A főzött krémet kihűlése után, apránként belekeverjük a margarinba.
Végül a tésztalapokat megtöltjük az így nyert krémmel.
Felvert tejszínhabbal vonjuk be, és szórjuk meg kakaóporral.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat