Garnélás tészta

  • 4 személyre
  • 20 perc
  • 431 kalória
Megosztás

A tésztát bő, sós vízben elkezdjük főzni.
A garnéla konyhakész, ezért csak leöblítjük hideg vízzel.
A hagymákat felszeleteljük, a bazsalikom leveleket, a chilit felaprítjuk, a koktélparadicsomot kettévágjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és rádobjuk a hagymát. Nagy lángon, egy percig pirítjuk, majd a fokhagymát is rádobjuk. További egy percig pirítjuk, majd következik a koktélparadicsomom, chili és a garnéla. További egyperces pirítás, majd ráöntjük a fehérbort. Ízesítjük sóval, borssal, rászórjuk a bazsalikomot.
2 percig főzzük, majd ráöntjük a főzőtejszínt. Ha újra felforr, elkészült a garnéla.
Ízesítjük citromlével és a kifőtt tésztára borítjuk. Összekeverjük és tálalunk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat