Fűszervajas csirke tésztabatyuban

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 762 kalória
  • huszanke
Megosztás

A csirkemellet megmossuk, vékonyan felszeleteljük és lecsepegtetjük.
A fűszervajhoz puha vajat használunk, melyhez hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, a sót, valamint a zöldfűszereket.
Jól összekeverjük, majd rövid időre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A leveles tésztát, lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk és négyzeteket vágunk belőle.
A négyzetek közepére helyezünk egy-egy enyhén megsózott csirkemell szeletet, a tetejére halmozunk egy kanálnyi fűszervajat és a tésztákba csomagoljuk, egy-egy batyut formázva.
A batyukat kivajazott tepsibe tesszük, megkenjük tojássárgájával és előmelegített sütőben, 30-35 perc alatt, aranybarnára sütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat