Fűszeres túró zöldséghasábokkal

  • 4 személyre
  • 20 perc
  • 1639 kalória
  • Ágnes
Megosztás

A túrót a tejszínnel és a sóval kikeverjük (sűrű mártás állagú legyen), majd kettévesszük. Az egyik felébe apróra vágott metélőhagymát, zúzott fokhagymát, kevés őrölt köményt, 1-2 evőkanál szezámmagpelyhet keverünk, ha kell utánasózunk. A másik felébe kaprot, petrezselymet aprítunk, majd egy kis doboz áttört tonhalkonzervvel összekeverjük. Ízesíthetjük borssal és citromlével.

A zöldségeket megtisztítjuk, majd egyforma ceruzavastagságú hasábokra vágjuk. A sajtokat apróra felkockázzuk, a kenyeret megpirítjuk.

A zöldséghasábokat a sajtokkal és a pirítóssal tálra rendezzük és a mártogatókkal kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat