Fűszeres töltött karajtekercsek

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1533 kalória
  • huszanke
Megosztás

A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, beletörjük a fokhagymát, jól összeforgatjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.
A karajszeleteket meghintjük sóval, majd ráhelyezünk egy szelet sonkát, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a kukoricát és a borsót, majd óvatosan feltekerjük.
A tekercsek végeit benyomkodjuk, ha szükséges hústűvel vagy fogvájóval megtűzzük.
Ezt követően lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd a panírozott roládokat forró, bő olajban megsütjük.
Párolt rizzsel, tört burgonyával, sült burgonyával, vagy akár salátával is tálalhatjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat