Fűszeres olajban pácolt báránysült

  • 4 személyre
  • 240 perc
  • 1406 kalória
  • huszanke
Megosztás

Az olajat elkeverjük a rozmaringgal, sóval, borssal, mézzel.
Beletörjük a fokhagymát, beletesszük a babérlevelet, majd belehelyezzük a megtisztított, kisebb darabokra vágott bárányhúsokat.
2-3 órát a pácban pihentetjük, de a legjobb, ha egy éjszakára a hűtőben hagyjuk.
A tárcsában (vagy serpenyőben) olajat hevítünk, majd a pácolt bárányhúsokat ropogósra sütjük benne.


Hozzávalók
  • szelet bárányhús
  • dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • ek rozmaring
  • db babérlevél
  • gerezd fokhagyma
  • ek méz
  • kevés Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kevés Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat