Fűszeres csirkecomb

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 312 kalória
  • Emília
Megosztás

A combokat jól átmosom, megpucolom, majd mind a két oldalát megszórom sóval, borssal, bazsalikommal.
Előveszek egy nagy, magas falú tepsit, és egyenletesen elosztva, 5 púpos teáskanál vajat teszek bele.
Erre rászórom a lekarikázott lilahagyma felét, a leszeletelt gomba és a lekarikázott pritaminpaprika felét is.
Ezután egyenletesen meglocsolom ketchuppal (nem kell túlzásba vinni).
Szép egyenletesen ráfektetem a combokat és a felaprított hozzávalók másik felét is.
Ha ez megvan, a tetejét ketchuppal, 2 evőkanál citromlével és 1 evőkanál mézzel meglocsolom, úgy, hogy mindenhova egyenletesen jusson.
180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával letakarva, fél óráig, majd a fóliát levéve, pirulásig sütöm.
Köretnek, friss salátát adok mellé.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat