Füstölt sertéspörkölt, nokedlivel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 975 kalória
Megosztás

A finomra vágott vöröshagymát szépen lepirítjuk a fokhagymával együtt. Ezután öntsük hozzá egy kevés vizet és ismét pirítsuk le. Amikor elforrt róla a víz, dobjuk rá a kockára vágott sertéshúst. A fűszereket akkor dobjuk rá amikor már a húst is lepirítottuk és levet is engedett, különben megéghetnek a fűszerek és keserű lehet. Ezután fedjük le és főzzük puhára a húst. Ha szükséges, akkor öntsünk rá egy kevés vizet.
A lisztből, tojásból, sóból és a vízből keverjünk egy nokedli tésztát. Lobogó vízbe szaggassuk bele és utána pirítsuk meg. Ezután tálalhatunk is egy kis savanyúság kíséretében.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat