Füstölt sajttal töltött fasírt tekercs

  • 6 személyre
  • 70 perc
  • 1632 kalória
  • huszanke
Megosztás

A darált húst elkeverjük a tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a (vízbe áztatott, majd kinyomkodott) kenyérrel.
Ezt követően, alufóliára tesszük és ellapítjuk.
A reszelt, füstölt sajtot egyenletesen eloszlatjuk a húson, majd óvatosan feltekerjük és egy tepsibe tesszük.
Tetejét kevés olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük és előmelegített sütőben, 40-45 percig sütjük.
A fóliát levesszük róla, és kb. 5-10 percig tovább sütjük, amíg kissé megpirul.
A kukoricát lecsepegtetjük és egy tálba tesszük. A tejfölt elkeverjük a majonézzel és a mustárral, majd a kukoricához adjuk.
A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk és a kukoricasalátához keverjük.
A burgonyát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, majd kevés olajon átpirítjuk, és egy kis pirospaprikát adunk hozzá.
A burgonyáról leöntjük a vizet, majd a hagymás olajat ráborítva, megtörtjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat