Füstölt sajtsteak roppanós zöldségekkel

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 859 kalória
Megosztás

A sajtot 2 ujjnyi szeletekre vágjuk és lisztbe mártjuk. Egy serpenyőben olívaolajat melegítünk és belerakjuk a felaprított zöldségeket. Alaposan összepirítjuk őket, majd egy csipetnyi sóval ízesítjük és frissen vágott fűszerekkel fűszerezzük, mielőtt készen lenne.
Egy másik serpenyőben olajat melegítünk és mikor forró, belehelyezzük a lisztbe mártott sajtszeleteket.
Nem kell sűrűn rakni, egyszerre 2-3 szeletet süssünk. 2-3 perc alatt, a sajt mindkét felét megsütjük és a zöldségekre tálaljuk.


Hozzávalók
  • 80 dkg füstölt sajt  
  • ek liszt
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • db padlizsán  
  • db cukkini
  • db lilahagyma
  • db paprika
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db sárgarépa
  • db gomba
  • marék zöldfűszer
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat