Füstölt sajtos-mustáros csirkemell ragu

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 510 kalória
  • veszti
Megosztás

A csirkemelleket megmossuk, majd apró, téglalap alakúra vágjuk (így gusztusosabb).
A felkockázott csirkemellhez adjuk a fűszersót, a mustárt, az olajat és ízlés szerint fokhagymát.
Kb. 10-15 percre hűtőbe tesszük, kicsit álljon a pácban.
Közben, üvegesre pároljuk a vöröshagymát.
Ha ez megvan, hozzáadjuk a pácban állni hagyott csirkemellkockákat és puhára pároljuk.
Mikor a csirkemellkockák megpuhultak, hozzáadjuk a kétféle sajtot és még kb. 5-10 percig, folyamatos kevergetés mellett összeforraljuk.
Párolt rizzsel, vagy akár tésztával is tálalhatjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat