Füstölt lazacos tészta

  • 4 személyre
  • 25 perc
  • 869 kalória
  • Stefi
Megosztás

A tésztát sós, forrásban lévő vízbe öntjük és megfőzzük. Egy serpenyőben felforrósítunk egy kevés olívaolajat, megpirítjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott lazacot. Néhány percig együtt pirítjuk őket, majd a serpenyőbe ötjük a tejszínt, az apróra vágott kaprot, a citromlevet és a citromhéjat és ízlés szerint sózzuk. A mártást néhány perc alatt besűrítjük és a kész tésztára halmozzuk. Friss kaporral megszórva tálaljuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • gerezd fokhagyma  
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • dl tejszín
  • db citrom héja
  • ek citromlé
  • csokor kapor
  • 50 dkg spagetti
  • 45 dkg lazac (füstölt)
Vegye meg a hozzávalókat