Friss zöldséges minestrone zöldbabbal

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 767 kalória
  • Erika
Megosztás

A császárhúst apró kockákra vágjuk. Lassan kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Beletesszük a paradicsompürét vagy a forrázott és hámozott, cikkekre vágott friss paradicsomot. Ezután a metéltre vágott sárgarépát, fehérrépát, zellert, kelkáposztát, karalábét, burgonyát.

Az egészet fedővel lefedjük és - gyakori kevergetéssel - lassan puhára pároljuk. Közben sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Az egészet felöntjük húslevessel (kockából). Amikor a leves majdnem elkészült, apróra tördelt spagettit és rizst adunk hozzá. Lassan kell főzni, hogy szép tiszta maradjon, ne legyen zsíros. Reszelt sajttal (legjobb a parmezán) tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat