Frankfurti leves virslivel gazdagon

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 285 kalória
  • Andi80
Megosztás

A kelkáposztát megmossuk, majd a torzsát kivágva apróra vágjuk, és egy fazékban, felöntve vízzel, feltesszük főni.
A répát, petrezselymet és a krumplit megtisztítjuk, meghámozzuk, előbbi kettőt karikára, utóbbit kockára vágjuk, majd beleszórjuk a levesbe.
A fűszereket, borsot, sót belehintjük.
A virsliket felkarikázzuk.
A lisztet a kevéske olajon megpirítjuk, majd a tűzről levéve, beleszórjuk a pirospaprikát, és a tejföllel krémesre keverjük.
Ha megpuhultak a zöldségek, a leves léből kivéve, csomómentesre hígítjuk a rántást, majd a levesbe öntjük, folyamatos kevergetés mellett.
Beletesszük a virsliket, és felforraljuk.
Melegen tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat