Frankfurti leves kétféle virslivel

  • 6 személyre
  • 50 perc
  • 594 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

A felkockázott szalonnát zsírjára sütöm, megfuttatom rajta a köménymagot, az apró kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
Ezután megszórom pirospaprikával, majd hozzáadom a felaprított kelkáposztát, sárgarépát és krumplit.
Megszórom ételízesítővel, elkeverem, és fedő alatt, 10 percig párolom.
Ezt követően meghintem majorannával, felöntöm 2,5 l vízzel, sózom, és addig főzöm, amíg megpuhulnak a benne lévők.
A virsliket (fele-fele részben baromfi és sertés) felszeletelem, és egy serpenyőben, kevés olajon megpirítom, majd a leveshez adom.
A tejszínt és a keményítőt, egy kevés forró levessel simára keverem, majd visszaöntöm a leveshez.
Felforralom, és tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat