Frankfurti leves gazdagon

  • 6 személyre
  • 45 perc
  • 200 kalória
  • huszanke
Megosztás

A hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk.
Felengedjük vízzel, majd beletesszük a karikára vágott sárgarépát és burgonyát.
Fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, őrölt köménnyel, majd addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ekkor hozzáadjuk a karikára vágott virslit, valamint a csíkokra vágott kelkáposztát, és tovább főzzük.
Amikor minden zöldség megfőtt, vékony rántást készítünk, amit a leveshez adunk.
Ezt követően, egy edényben a tejfölt elkavarjuk, 2 merőkanálnyi forró levessel (a hőkiegyenlítés miatt, hogy csomómentes legyen), amit a leveshez öntünk.
Összerottyantjuk és kész is a levesünk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat