Francia tejfölös pizza

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 1385 kalória
  • Bernadett
Megosztás

A tésztához valókat összegyúrjuk, majd két órára, a hűtőbe tesszük pihenni. Addig, a hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. A tejfölt összekeverjük a sajtkrémmel és a fűszerekkel, majd egy órát, hideg helyen érleljük. A két óra elteltével, a tésztát egy ujjnyi vastagságúra nyújtjuk és megkenjük a sajtkrémes tejföllel, majd rászórjuk az apróra vágott hagymát és szalonnát. Ezután, 220°C sütőben megsütjük.


Hozzávalók
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • mk cukor
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • mk szerecsendió (őrölt)
  • 1.5 pohár tejföl  
  • 10 g Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 2.5 dl víz
  • 250 g krémsajt (natúr)  
  • fej hagyma
  • 20 g élesztő
  • 300 g szalonna (füstölt kolozsvári)
  • 500 g liszt  
Vegye meg a hozzávalókat