Francia saláta

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 844 kalória
  • Dorii90
Megosztás

A tejfölt a majonézzel összekeverjük. Belekeverjük a mustárt, cukrot, a csipetnyi sót és fehérborsot. Nyomunk bele egy kis citrom levet. Ezeket jól összekeverjük. Így meg is lesz a tartár mártásunk.
Kifőzzük a zöldségeket delikátos vízben: krumplit, répát, zöldséget, borsót. Amíg ezek megfőnek és kihűl, addig belekeverjük a tartárba az apróra vágott savanyú uborkát és almát. Mikor kihűlt a megfőzött zöldség, apró kockákra vágjuk a krumplit répát zöldséget és a borsóval együtt belekeverjük a tartárunkba. Kész is vagyunk. Betesszük a hűtőbe. Két napig fogyasztható.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat