Francia hagymaleves

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 488 kalória
  • Zita
Megosztás

3 nagy fej vöröshagymát apróra felszeletelek, egy kis olajon üvegesre párolom, majd felöntöm húsleves alaplével (0,75 l) . Fűszerezem sóval, borssal, teáskanál mustárral, majd behabarom 2 dl főzőtejszínnel.
Mindezt összeturmixolom botmixerrel, majd visszateszem a tűzhelyre és összeforralom. Gazdagon megszórom, aprított snidlinggel.
Tálaláskor, pirított rozskenyeret adok hozzá és reszelt füstölt sajtot.


Hozzávalók
  • 0.75 l húsleves (alaplé)
  • tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • dl főzőtejszín  
  • fej vöröshagyma
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db leveskocka
  • marék snidling (apróra vágva)
Vegye meg a hozzávalókat