Francia hagymaleves mustárral

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 627 kalória
  • Enya
Megosztás

A vöröshagymát felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Hozzáöntjük a húslevest és fűszerezzük. 15-20 percig főzzük, amíg a hagyma meg nem puhul. Ezután kivesszük a hagyma felét, átturmixoljuk, hozzáadjuk a két tojássárgáját és tejszínt. Folyamatos keverés közben, visszaöntjük a levesbe. Pár percig főzzük és kész is van. Tálalásnál megszórjuk reszelt sajttal.
Tanácsok: Tálalásnál adhatunk hozzá pirított zsemlekockát is.


Hozzávalók
  • l húsleves (készülhet kockából is)
  • db tojás sárgája  
  • fej vöröshagyma
  • dl tejszín
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db leveskocka
  • kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
Vegye meg a hozzávalókat