Francia csirkemáj

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 329 kalória
  • Nikolett
Megosztás

A csirkemájat lisztben megforgatjuk. A szalonnát vékonyra szeleteljük,majd ropogósra sütjük, és a zsírból kivesszük, majd félretesszük.

A visszamaradt zsírban pirosra sütjük a karikára vágott vöröshagymát, és hozzáadjuk a meghámozott, cikkekre vágott almát. Néhány percig pároljuk, majd a serpenyő szélére húzzuk. A serpenyő üresen maradt közepére tesszük a májat, és élénk tűzön megsütjük. Borssal, majoránnával, bazsalikommal fűszerezzük, majd a fehérbort ráöntve, éppen csak egyszer felforraljuk.

Az almával és a hagymával összekeverve tálaljuk, tetejére fektetve a ropogós szalonnaszeleteket.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat