Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja, cornflakes panírban

  • 4 személyre
  • 80 perc
  • 744 kalória
  • Joe
Megosztás

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük.
A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!
A húst lecsepegtetjük, papírtörlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk annyi különbséggel, hogy zsemlemorzsa helyett, apróra tört corn flakes-t használunk, majd bő olajban, közepes lángon kisütjük.
A köretnek párolt rizst, vajban párolt brokkolit és bébi répát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat