Fokhagymás sertéstarja rántva

  • 5 személyre
  • 150 perc
  • 703 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk.
Fűszerezzük, grill fűszerrel és az átnyomott fokhagymával.
Tejet öntünk rá és legalább egy órára, a hűtőbe tesszük.
A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik, annál puhább és finomabb lesz a hús!

Elkészítés:
A húst lecsepegtetjük, papírtörlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes lángon kisütjük.
Köretnek, sült újburgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
  • szelet sertéstarja  
  • dl tej  
  • mk fűszersó
  • tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • gerezd áttört fokhagyma
  • 25 dkg finomliszt
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat