Fokhagymás-krémsajtos töltött csirkemell

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1314 kalória
  • Joe
Megosztás

A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, Ízesítjük sóval és borssal.
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A csirkemell szeletek egyik oldalára, teszünk 1-1 szeletet a baconből és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal.
Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé, köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam, és nagyon finom!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat