Fokhagymás-csirkés spagetti

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 692 kalória
  • Moncsa
Megosztás

A fokhagymát megpucoljuk és vékonyan felszeleteljük.
Az olívaolajon pár percig pirítjuk.
A húst vékony csíkokra, vagy kisebb kockára vágjuk és a hagymához adjuk. Addig pirítjuk az olajon, míg az egész teljesen ki nem fehéredik.
Hozzáadjuk a szójaszószt, megsózzuk, borsozzuk és egy kevés vizet öntünk alá. Lefedve puhára főzzük.
A spagettit sós vízben megfőzzük. Ha a hús megpuhult, a tésztát hozzáöntjük és egy pár percig kevergetve együtt főzzük. Szójaszósszal gazdagon meglocsoljuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • gerezd fokhagyma
  • 6-8 ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek szójaszósz
  • 30 dkg tészta (spagetti)  
  • db csirkemell (filé)
Vegye meg a hozzávalókat