Fokhagymás bundában sült spárga

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 350 kalória
  • Terike
Megosztás

A spárgát megtisztítom, megmosom, párolóedénybe rakom és 5-7 percig párolom.
Sóval, borssal, oregánóval fűszerezem, majd szűrőbe teszem és állni hagyom, 15 percig.
A többi hozzávalóból, sűrű palacsintatésztát készítek és ebbe mártom a spárgákat.
Bő, forró olajban kisütöm őket, majd papír kéztörlőre helyezem, hogy felszívja az olajat.


Hozzávalók
  • kg spárga
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db Tesco Finest friss tojás
  • dl Tesco Finest IPA szűretlen, minőségi világos sör
  • 30 dkg átszitált liszt
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet oregáno
Vegye meg a hozzávalókat