Fokhagyma krémleves

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 497 kalória
Megosztás

Zúzzuk össze a fokhagymát, majd felforrósított olajon, hervasszuk meg.
Hintsük rá a lisztet.
Ha szépre pirult, öntsük fel a csontlevessel.
Ízesítsük sóval, fehér borssal és forraljuk fel.
Mielőtt tálaljuk, öntsük bele a tejszínt, majd mixerrel krémesítsük.
Hintsük meg petrezselyemmel.

Sajtos, vagy fokhagymás pirítóssal a legfinomabb.


Hozzávalók
  • fej fokhagyma
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • ek átszitált liszt
  • l húslé
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csokor petrezselyemzöld
  • dl tejszín
Vegye meg a hozzávalókat