Fokhagyma krémleves másként

  • 4 személyre
  • 20 perc
  • 503 kalória
Megosztás

Lereszeljük a fokhagymát, és az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a lisztet és világosbarnára pirítjuk.
Közben a leveskockákat feloldjuk vízben.
Mikor kész a rántás, felöntjük a levessel, hozzáadjuk a tejszínt és a fűszereket.
Felforraljuk, lassú tűzön.
Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.
Jó étvágyat!


Hozzávalók
  • fej fokhagyma
  • dkg liszt
  • kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • db leveskocka
  • 200 ml főzőtejszín
  • csipet szerecsendió
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat