Fogas roston gombamártással

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 786 kalória
Megosztás

A halfilét vágjuk fel 3 ujjnyi darabokra, és sózzuk meg, majd dörzsöljünk rá citromlevet.
A gombát aprítsuk fel, a hagymát vágjuk finomra. Vajon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a gombát, és a fűszerekkel együtt, pirítsuk meg.
Közben főzzük ki a tésztát, sós, forró vízben.
Ha a gomba lepirult, szórjuk meg liszttel, keverjük el, és engedjük fel vízzel.
Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk, de végezzünk hőkiegyenlítést!
A maradék vajat melegítsük fel egy serpenyőben, és süssük meg benne a halszeleteket.
Tálaláskor, a penne mellé rakjuk a halszeleteket, és locsoljuk meg a gombamártással.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat