Finom daragaluska

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 205 kalória
  • G.Marika
Megosztás

A zsírt tálban habosra keverjük, hozzáadjuk az egész tojást, sózzuk, és az anyagokat egyneműsítjük.
Belekeverjük a búzadarát, és hűtőbe téve, minimum fél óráig pihentetjük.
A májgombóchoz hasonlóan, próbafőzést végzünk, majd kifőzzük a kanállal formázott galuskákat.
Ha szétfő, darát, ha túl kemény, zsírt keverünk hozzá.
Főzőlevében tartjuk melegen.



Hozzávalók
  • 10 dkg búzadara
  • dkg zsír
  • db Tesco Finest friss tojás
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat