Feta sajttal töltött sertéskaraj

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 627 kalória
Megosztás

A karajszeleteket sózzuk és borsozzuk, majd kicsit megütögetjük őket.
A feta sajtot fellazítjuk és a hússzeletekre halmozzuk, majd felcsavarjuk őket.
Akár fogpiszkálóval meg is tűzhetjük őket, hogy ne nyíljanak ki.
A gnocchit sós, forró vízben, puhára főzzük.
A serpenyőt felmelegítjük, beleöntünk 3-4 kanál olajat és megsütjük benne a hústekercseket.
Közben a fokhagymát felaprítjuk és abban a zsiradékban megpirítjuk, amiben a hús sült.
Kis idő múlva, rárakjuk a parajt és megszórjuk fűszerekkel.
Ha már félig megpárolódott a paraj, akkor hozzáadhatjuk a gnocchit és keverjük össze a parajjal.
Öntsük nyakon tejszínnel és forraljuk be.
Tálaláskor, finomra vágott snidlinggel szórjuk meg.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat