Fehérboros nyúlbecsinált

  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 439 kalória
  • Nikolett
Megosztás

Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat.
Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet.
Főzzük fel és fölözzük le a habját.
Tegyük bele a megpucolt zöldségeket, a fűszercsokrot és takarékon, másfél órán át pároljuk.
Közben, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Ha kész, szűrjük le és a levét addig főzzük, amíg egy liter marad.
Dolgozzunk hozzá másfél deci tejszínt, a vaj, valamint a liszt keverékét és 5 percig pároljuk.
Végül keverjük hozzá a tojássárgáját és a maradék tejszínt.
Tegyük ebbe a keverékbe a nyulat, valamint a zöldségeket, melegítsük fel és forrón tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat