Favágószelet

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 977 kalória
  • bigyoka18
Megosztás

A borsót puhára pároljuk és a levétől lecsepegtetjük. Az apró kockára vágott szalonnát ropogósra sütjük, beletesszük a borsót, majd ráöntjük a felvert tojásokat és lepényt sütünk belőle. Közben külön edényben hirtelen megsütjük a vékony hússzeletek mindkét oldalát, enyhén sózzuk, borsozzuk. A tejfölt ízesítjük zúzott fokhagymával, mustárral, sóval és borssal. A hússzeleteket egy kerek tűzálló tálba helyezzük, ráborítjuk a lepényt és leöntjük a tejfölös masszával. Ezután megszórjuk reszelt sajttal és a sütőben összesütjük. Saláta illik hozzá.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat