Fasírtburger

  • 8 személyre
  • 60 perc
  • 3527 kalória
  • Andi80
Megosztás

Egy tálban, a darált húshoz adjuk a tojást, a zsemlemorzsát, a fűszereket, majd alaposan összedolgozzuk.
Hengerré formázzuk, és 8 egyenlő részre vágjuk.
Olyan tenyérnyi, lapos korongokat formázunk, amilyeneket csak tudunk, mert sütés közben, megemelkedik a hús.
Forró olajban, pár perc alatt, mindkét oldalukat barnára sütjük.
Konyhai papírtörlőn, hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Megtisztítjuk a zöldségeket, majd a paradicsomot, uborkát és a lilahagymát karikára vágjuk.
A zsemléket kettészeljük.
Ízlés szerint rétegezzük a zöldségeket, a fasírtot és a mustárt, majonézt, valamint a ketchupot.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat