Fasírt, ahogy mi szeretjük

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 685 kalória
  • Tündi
Megosztás

Vágjuk fel és daráljuk le a sertés lapockát, egy tálba.
A darált húshoz hozzáadjuk a 4 db áztatott zsemlét, majd jól összedolgozzuk a hússal.
Hozzáadjuk a fűszereket, ízlés szerinti mennyiségben, belenyomjuk a fokhagymát és hozzáütjük a tojásokat.
Alaposan összedolgozzuk, hogy a fűszerek egyformán oszoljanak el a húsban.
Kis gombócokat készítünk és egyesével, a zsemlemorzsába forgatjuk őket.
Forró olajban, lassú tűzön, aranybarnára sütjük.
Fontos, hogy kis lángon süssük, hogy a belseje is átsüljön, ne maradjon nyers.
Tört krumplihoz, rizshez, vagy csak magában, kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat