Fanta szelet kicsit másként

  • 8 személyre
  • 120 perc
  • 1342 kalória
Megosztás

A tojásfehérjékből kemény habot verünk, a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, és lazán a lisztet, a kakaót, a sütőport, valamint az olajat.
A szív alakú tortaformát vajjal kikenjük, majd belisztezzük. Ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd túróval jól összedolgozzuk. A kihűlt tészta tetejére simítjuk.
A pudingot a málnás Fanta üdítőitalban főzzük meg, és a krém tetejére kenjük. Amikor megdermedt, a tortaforma oldalát lecsatolva, óvatosan leszedjük.
Így egy szép formájú tortát kapunk, amit vizes késsel felszeletelünk, a vendégeknek.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat