Fahéjas-vörösboros marharagu, zöldségekkel

  • 2 személyre
  • 50 perc
  • 436 kalória
Megosztás

A pofahúst daraboljuk fel és nagyon forró lábosban pirítsuk meg. Ezután szedjük ki és ugyanebben a lábasban pirítsuk meg a hagyát a fahéjjal és a paradicsom sűrítménnyel. Mehet rá vissza a marha és öntsük fel kevés vízzel. Sózzuk borsozzuk, paprikázzuk, öntsük bele vörösbort és főzzük készre. Közben daraboljuk fel az összes zöldséget és amikor a hús megpuhult, ezeket is tegyük bele és főzzük készre. Ha szeretnénk egy kis plusz ízt belevinni, akkor nyersen meg lehet őket pirítani, és úgy belefőzni. A legvégén friss petrezselyemmel tálaljuk.



Hozzávalók
  • csomag Finest marha pofahús
  • fej vöröshagyma
  • ek paradicsom sűrítmény
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Finest bors
  • csipet pirospaprika
  • dl Finest vörösbor
  • db Finest palermo paprika
  • db burgonya  
  • db csiperke gomba
  • db sárgarépa
  • egész petrezselyem
  • rúd fahéj
Vegye meg a hozzávalókat