Fahéjas mézes galuska

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 407 kalória
  • Nikolett
Megosztás

A lisztből, tojásból kevés vízzel és egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő sós vízbe szaggatva kifőzzük, leszűrjük. A galuskát felhevített vajban átforgatjuk, és egy vékonyan kivajazott jénai tálba öntjük. A tejet felforraljuk, elkeverjük benne a mézet, és ráöntjük a galuskára. Sütőben jól átsütjük, majd fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 30 dkg liszt  
  • dl tej  
  • dkg vaj
  • ek porcukor
  • kh őrölt fahéj
  • dkg méz
Vegye meg a hozzávalókat