Eredeti tiramisu

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 6878 kalória
Megosztás

A tojások sárgáját, a kétféle cukorral habosra kavarjuk. Akkor jó, ha a cukor elolvadt, a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű.
A krémsajtot hozzáadjuk, majd konyakkal ízesítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és lazán a sajtos krémbe forgatjuk.
A babapiskóta áztatásához, a kávét a cukorral és konyakkal összekeverjük.
A piskóta felét egyesével, néhány másodpercre beleforgatjuk, és egymás mellé rakosgatjuk.
A fele krémet egyenletesen rásimítjuk. A többi krémet a tetejére, meg az oldalára kenjük, végül kakaóport szitálunk rá.
Hűtőszekrényben, kb. fél órán át állni hagyjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat