Egyszerű csirkehúsleves

  • 8 személyre
  • 90 perc
  • 654 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

Az egész csirkét feldarabolom, a combot, mellét nem használom, a többit hideg vízben, 1 tk. sóval felteszem főni.
Ha felforrt, a habját leszedem.
Közben megtisztítom és felaprítom a zöldségeket, majd hozzáadom a felforrt leveshez, a paprikával, paradicsommal, fokhagymával, vöröshagymával, szemes borssal, ételízesítővel és zellerzölddel együtt.
Ha újból megforrt a leves, mérsékelem a tüzet alatta, és gyöngyöző forrással, 60 perc alatt készre főzöm.
Ha elkészült, leszűröm a levest, a zöldségeket és a főtt húst külön tálalom.
Levesbetétnek cérnametéltet főztem ki.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat