Édesburgonyás penne

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 438 kalória
  • Zsuzsa
Megosztás

A tésztát kifőzzük. Az édesburgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Sós vízben leforrázzuk. A csirkemellet felcsíkozzuk és megpirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát és az édesburgonyát.
Tejszínnel felöntjük és ízesítjük. Átforgatjuk a tésztával és vajazott tepsibe rakjuk. Reszelt sajttal megszórjuk, előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük.


Hozzávalók
  • doboz tejszín
  • csomag penne
  • db édesburgonya
  • 15 dkg gomba
  • db csirkemellfilé
  • 15 dkg sajt  
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat