Duplahúsos hamburger

  • 8 személyre
  • 90 perc
  • 1599 kalória
  • Andi80
Megosztás

A darált húst egy tálba rakjuk, belezúzzuk a megtisztított fokhagymát és belereszeljük a megtisztított vöröshagymát.
Sózzuk, borsozzuk, majd belekanalazzuk a mustárt.
Jól összekeverjük, és a hűtőbe téve, hagyjuk hogy az ízek összeérjenek.
A burger töltéséhez, a zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk.
A bekevert húst 16 egyenlő részre osztjuk, lapos korongokat formálunk.
Egy teflon serpenyőt felforrósítunk, kikenjük pici olajjal.
A húspogácsák mindkét oldalát, kb. 8-10 perc alatt megsütjük. Érdemes többször megforgatni őket.
Ha kisültek a korongok, kihűltek a házi készítésű zsemlék, utóbbiakat 3 részre vágjuk, megtöltjük a húspogácsákkal, zöldségekkel gazdagon.


Hozzávalók
  • kg darált hús  
  • fej vöröshagyma
  • gerezd fokhagyma  
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db paprika
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • fej lilahagyma
  • rúd kígyóuborka
  • 0.5 fej jégsaláta
  • kk ketchup  
  • kk majonéz  
  • kk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • db hamburger zsemle
Vegye meg a hozzávalókat