Duplahúsos hamburger

  • 8 személyre
  • 90 perc
  • 1599 kalória
  • Andi80
Megosztás

A darált húst egy tálba rakjuk, belezúzzuk a megtisztított fokhagymát és belereszeljük a megtisztított vöröshagymát.
Sózzuk, borsozzuk, majd belekanalazzuk a mustárt.
Jól összekeverjük, és a hűtőbe téve, hagyjuk hogy az ízek összeérjenek.
A burger töltéséhez, a zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk.
A bekevert húst 16 egyenlő részre osztjuk, lapos korongokat formálunk.
Egy teflon serpenyőt felforrósítunk, kikenjük pici olajjal.
A húspogácsák mindkét oldalát, kb. 8-10 perc alatt megsütjük. Érdemes többször megforgatni őket.
Ha kisültek a korongok, kihűltek a házi készítésű zsemlék, utóbbiakat 3 részre vágjuk, megtöltjük a húspogácsákkal, zöldségekkel gazdagon.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat