Dubarry csirke

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 365 kalória
  • Catee84
Megosztás

A csirkemellet felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, bedörzsöljük ételízesítővel, kisütjük kevés olajon.
A karfiolt rózsáira szedjük, megfőzzük enyhén sós vízben, leszűrjük, kihűtjük.
A csirkemellet kivajazott tepsibe rakjuk, rátesszük a karfiolt és leöntjük a következő mártással:
A lisztből és az olajból világos rántást készítünk, felengedjük a tejjel, beletesszük a tejfölt, a reszelt sajtot, ízesítjük sóval, borssal.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben (150 fokon, 3-as fokozat), pirosra sütjük.
Krumplipürét, vagy párolt rizst adjunk mellé.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat