Dijoni burgonya

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 363 kalória
  • kovikriszti
Megosztás

Ehhez a körethez, 1 kg krumplit héjában megfőzök, majd megpucolom és (0,5-1cm vastagságú) kockára vágom. Serpenyőben, 5 dkg vajon megforgatom, megsózom, majd lefedve párolom még, néhány percig.
Közben, 1-1,5 dl tejszínt elkeverek 1 nagy ek. dijoni mustárral és a krumplira öntöm. Óvatosan összerázogatom és a végén, megszórom egy kis csokor, apróra vágott snidlinggel, vagy borsmustárral.
Általában frissen sült, vagy rántott csirkemellet szoktam hozzá készíteni.


Hozzávalók
  • kg burgonya  
  • dkg vaj
  • 1-1.5 dl tejszín
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral (dijoni)
  • csokor snidling (apróra vágott)
Vegye meg a hozzávalókat